Building Green i Forum

By 19. August 2015Building Green, Grøn Profil, Messe
building_green_2015

Building Green messe

I forbindelse med vores grønne profil har vi tilmeldt os dette års Building Green messe i Forum d.28. og 29. oktober. (buildinggreen.eu/)

Her vil vi være at finde på stand Y, lige ved indgangen, hvor vi vil have stillet to arbejdsstationer op så besøgende kan se hvordan vores løsninger kan tage sig ud.

Den mobile arbejdsstation giver et indblik i hvordan man kan spare energi på kørsel, ved fx at være i stand til at benytte fjernskrivebord og lignende mobilt, når man er på farten, så man ikke behøver køre ind på kontoret for at klare papirarbejdet.

Den fast arbejdsstation giver et indblik i hvordan et kontormiljø kan udformes, her med brug af energibesparende IT fra vores partnere hos bl.a. Dell og OKI.

Mere info følger når vi kommer tættere på datoen.

Grøn Profil

Det vi hos TD-K A/S kan gøre for at gøre hverdagen lidt grønnere, er at samle jeres IT løsning på ét sted og derved reducere energiforbruget og el-regningen, da man vi sørger for at have serverne i vores data-center. Her sørger vi tilmed for at genanvende energien til fx opvarmning af bygningen.

Vi benytter lavenergi elektronik i vores løsninger, indsamler og miljøgenbruger også IT udstyr og så er statter vi højt energiforbrug i lokale PCer med mindre energiforbrug i datacentre.

buildinggreen_green_aflang

Vi vil se frem til at tage imod jer på vores stand på dette års Building Green messe i Forum.