Building Green messen

By 29. September 2015Building Green, Grøn Profil, Messe
building_green_2015

Building Green messen, 28. & 29. oktober 2015

Dette års Building Green messe i Forum nærmer sig med hastige skridt og i den anledning synes vi, at vi ville sende lidt mere information ud omkring standen og arbejdet på at få den gjort klar.

Den grønne sky

Det er nok de færreste der – når de tænker på en grøn byggemesse – tænker, at det lige er noget for os som IT Serviceleverandør at deltage i, men i realiteten er det faktisk oplagt, da der er mange ressourcer at spare bl.a. i byggeriet, ved netop at gøre brug af os.

Ved blot at ligge sine computerbehov i vores sky kan virksomheder potentielt spare rigtig mange penge og samtidig optimere sine arbejdsgange, på niveau med næsten ingen anden service.
Det er rigtigt nok, at datacentre bruger store mængder af energi, men ved at samle forbruget fra flere virksomheder, og ved hjælp af bl.a. virtuelle skriveborde mindskes virksomhedernes forbrug enormt, både på el, benzin & vedligeholdelse af egne servere m.m. Penge som helt sikkert ville være rare at bruge til andre formål.

Der knokles for at blive færdig i tide til messen.

Vi knokler

Vores team knokler i disse dage på at få tingene til at spille sammen, vi har været ude og få fingrene i et stillads, som vi vil bruge som indgangsparti til selve standen, på dette stillads har vi så tænkt os at sætte et ”bjælke” af skærme op som vil vise små smugkig af nogle af vores services. For at sikre os, at det hele spiller sammen, er vi samtidig ved at bygge hele standen her på kontoret.

Hele standen er ved at blive bygget her på kontoret.

Desuden bliver der også lavet Roll-up-bannere, grafik til skærmene og meget mere, alt sammen ting som vi glæder os til at vise jer inde på standen i Forum, d.28. & 29. oktober.

Messe stand Y

Når showet i Forum starter onsdag d.28 oktober vil vi være at finde lige til højre for indgangen, på ’stand Y’. Her vil vores supermænd være klar til at byde jer velkommen, og du vil som gæst have muligheden for at se lidt af hvad vi kan tilbyde, som vil kunne optimere din virksomheds forretningsgang.

Vi vil have sat to arbejdsstationer op derinde, den permanente kontor-plads og den mobile løsning. Begge løsninger vil selvfølgelig være tilkoblet skyen, så du rigtig kan se mulighederne på egen hånd. Derudover vil vi også have en OKI printer med os.

Som noget ekstra har vi en konkurrence kørende under hele Building Green messen, så husk at køre dit FairKey kort forbi vores stander for at deltage. Vinderne vil blive trukket efter messen er slut og vil blive annonceret her på siden. Hvad præmien til gengæld er, får du at se når vi er derinde, men det er ventetiden værd!