CITRIX DESKTOP


ET FULDT FUNKTIONELT WINDOWS SKRIVEBORD, SOM KAN TILGÅS ALLE STEDER FRA

Med en Citrix Desktop-løsning fra TD-K får medarbejdere mulighed for at tilgå et fuldt funktionelt Windows skrivebord. Secure Desktop sørger for, at medarbejdere altid har mulighed for at tilgå programmer og filer fra en vilkårlig PC, tablet eller smartphone. Medarbejderne har deres eget personlige skrivebord med adgang til alle virksomhedens filer og programmer.


 
 
 
 
Citrix Desktop.
 
 
  • Fuld funktionalitet fra PC, tablet og smartphon

  • Nedsæt din virksomheds CO2 udledning markant

  • Komplet kontorløsning tilpasset dine behov

  • Højere drift-kvalitet og lavere total-omkostninger

  • Spar på omkostninger til drift & vedligeholdelse

 
 
 

SIKKERHED OG FULD SUPPORT

Citrix Desktop afvikles fra en dedikeret virtuel maskine (VM). Det betyder, at kun jeres virksomhed har adgang til serveren og virksomhedens programmer. TD-K benytter seneste version at Citrix til fjernskrivebordet. Det giver den bedste brugeroplevelse i forhold til andre fjernskrivebords-løsninger. Data kan udelukkende tilgåes via sikre forbindelser. Alle login-forsøg registreres, og der benyttes SMS-Passcode som 2-faktor sikkerhed. Vi står på mål for al teknikken og det sikkerhedsmæssige, inklusive sikkerhedskopiering af data. Vi supporterer HELE løsningen via telefon og fjernstyring af bruger PC.

 

STABILITET OG DRIFTSSIKKERHED

Alle programmer kører på danske servere. TD-K varetager opdateringer og ændringer og sørger for, at programmer virker optimalt. Derfor skal virksomhedens IT-ansvarlige ikke tænke på opdatering af for eksempel Java eller Windows – alt det sørger TD-K for. TD-K har procedurer og revisionserklæring på alt, hvad der bliver udført, derved sikres en dokumenteret, stabil og sikker drift. Alt dette betyder, at medarbejdernes tid kan bruges på kerneforretningen.

 

 

  NÅR DU KØBER EN SERVICE HOS OS KAN DU FÅ EN DATABEHANDLERAFTALE


 
 

 

421A9777.jpg