Fuldt FUNKTIONELT WINDOWS SKRIVEBORD


Med en Citrix Desktop-løsning fra TD-K, får dine medarbejdere en fleksibel cloud-løsning, hvor de nemt og sikkert kan tilgå deres Windows skrivebord fra en vilkårlig PC, tablet eller smartphone. Medarbejderne har deres eget personlige skrivebord med adgang til e-mail, filer, programmer, virksomhedens servere og andre ressourcer, uanset hvor de befinder sig.


 
 
 
Citrix Desktop.
  • Du kan tilgå dit skrivebord og tilhørende programmer og data fra hvilken som helst enhed (PC, tablet, smartphone), så længe der er internetforbindelse

  • Vi klarer alt det tekniske, herunder infrastruktur, opdateringer og backup, så du kan fokusere på kerneforretningen

  • Du nedsætter din virksomheds CO2 udledning markant

  • Vi garanterer at sikkerheden er i top. Data opbevares sikkert på din egen, dedikerede server. Alle login-forsøg registreres og der benyttes passcode via SMS, som en 2-faktor sikkerhed

  • Du får højere drift-kvalitet og lavere total-omkostninger

 

SIKKERHED OG FULD SUPPORT

Citrix Desktop afvikles fra en dedikeret virtuel maskine (VM). Det betyder, at kun jeres virksomhed har adgang til serveren og virksomhedens programmer. TD-K benytter seneste version at Citrix til fjernskrivebordet. Det giver den bedste brugeroplevelse i forhold til andre fjernskrivebords-løsninger. Data kan udelukkende tilgåes via sikre forbindelser. Alle login-forsøg registreres, og der benyttes SMS-Passcode som 2-faktor sikkerhed. Vi står på mål for al teknikken og det sikkerhedsmæssige, inklusive sikkerhedskopiering af data. Vi supporterer HELE løsningen via telefon og fjernstyring af bruger PC.

 

STABILITET OG DRIFTSSIKKERHED

Alle programmer kører på danske servere. TD-K varetager opdateringer og ændringer og sørger for, at programmer virker optimalt. Derfor skal virksomhedens IT-ansvarlige ikke tænke på opdatering af for eksempel Java eller Windows – alt det sørger TD-K for. TD-K har procedurer og revisionserklæring på alt, hvad der bliver udført, derved sikres en dokumenteret, stabil og sikker drift. Alt dette betyder, at medarbejdernes tid kan bruges på kerneforretningen.

 

 
 
Citrix fjernskrivebord

Databehandleraftale

Når du køber en service hos os

kan du få en databehandleraftale

 
 
421A9777.jpg