Høj sikkerhed, daglig backup og data i Danmark


Sikkerhed er et nøgleord for os. Derfor bygger vi vores cloud hosting løsninger på egne servere, som vi spejler på forskellige lokationer med al data i Danmark, og vi foretager backup hver nat. Jeres data er jeres viden, og er uvurderlig for jeres virksomhed. -Derfor nøjes vi ikke kun med at have en plan A, men har både en plan B og en plan C i baghånden. Vi påstår ikke, at I aldrig vil opleve nedetid, med der vil aldrig forekomme datatab. Det sørger vi for! Vi har dygtige folk siddende, som er klar til at løse problemerne når uheldet er ude. Vores hostingløsninger dækker de fleste behov for små og mellemstore virksomheder, og kan købes enkeltvis eller kombineres indbyrdes og med vores telefoniløsninger.


 
 

Fordele ved cloud hosting

Der er mange fordele ved at lægge din virksomheds data ud af huset:

·      Høj datasikkerhed

·      Lave omkostninger

·      Ingen vedligeholdelse af hardware

·      Frigiver ressourcer til virksomheden

·      Mulighed for at skalere hurtigt og effektivt

·      Du betaler kun for det, du bruger

·      Stabilitet

Hvad er cloud hosting?

Cloud hosting er virtuelle datacentre, hvor du køber og opbevarer din virksomheds IT-sevices. Programmer og data ligger således ikke lokalt på din computer men ”oppe i skyen” hvor du kan tilgå dem fra hvilken som helst computer, så længe du har internetadgang. Eksempler på cloud-baserede services, som du sikkert allerede kender, er Facebook, Gmail, Google Docs m.fl.

Skru op og ned for dine cloud services efter behov

En af de største fordelene ved cloud hosting, er muligheden for nemt og hurtigt at skalere op eller ned. Med en cloud-løsning, bestemmer du selv hvilken mængde storage (serverplads) der matcher din virksomheds behov, hvilket ikke er en mulighed med et traditionelt datacenter med fysiske servere, lager m.m. 

 
 
 
Hvid baggrund.png

Citrix desktop

Windows skrivebord, som

kan tilgås alle steder fra

 
 
421A9756.jpg
 
 

Vores hosting løsninger er tilpasset cloud services


Secure Office365 og andre cloud services kombineret med Safe Work Space, Secure Drive og Secure Network giver fuld integration af virksomhedens IT-løsning. På denne måde, følger netværksfiler, Office-pakke samt mail automatisk medarbejderen. Logins og adgange virker på tværs af alle platforme med fuld sikkerhed for, hvem der har adgang. Vil du læse mere om vores Secure Office365 abonnementer, Safe Work Space, Secure Drive og Secure Network?


 
safeworkspace-logo.png
 
 
 

 NÅR DU KØBER EN SERVICE HOS OS KAN DU FÅ EN DATABEHANDLERAFTALE