Fordele ved at benytte fjernskrivebord

slider-pic_citrix-xendesktop

Hvad går “fjernskrivebord” ud på?

Fjernskrivebord – eller Remote Desktop – gør det muligt for brugeren at logge på en anden computer fra sin egen og dermed styre fjerncomputeren, som hvis brugeren sad lige foran den.

Denne  funktion har anvendelsesmuligheder lige fra remote teknisk støtte i tilfælde af tekniske problemer, til at give en medarbejder mulighed for at arbejde fra sit hjemmekontor, eller i værste fald arbejde fra udlandet.
Uanset hvor medarbejderen befinder sig, kan vedkommende få adgang til firmaets server blot ved hjælp af en computer og en internetforbindelse.

Hvilke fordele kan en virksomhed få ved at benytte fjernskrivebord?

Ved at anvende Fjernskrivebord bliver det muligt for virksomheden at have medarbejdere, som arbejder hjemme eller på andre lokationer uden at skulle bruge ressourcer på kostbare servere. Det er også nemt for medarbejderne at dele filer og lignende med hinanden. Som virksomhed kan I altså med god fordel benytte jer af fjernstyringen, da arbejdsindsatsen stadig er effektiv uden at I skal bruge tid og penge på lokale servere og lokationer.

Men der er også mange penge at spare ved at benytte sig af Fjernskrivebord og server virtualisering; beregn her hvor meget jeres virksomhed potentielt kan spare.

Hvad kan TD-K tilbyde en virksomhed som jeres?

Vi kan blandt andet tilbyde en simpel arbejdsplads løsning eller en arbejdsplads med mail og Office. Med den simple arbejdsplads løsning kan I få en køreklar server med 15 GB dataplads, som vi sætter op. Derudover får I også Internet Explorer, PDF-reader og writer, Notepad og lignende. Hvis I har nogle eksisterende dokumenter og indstillinger som I ønsker at få overført til Citrix, så klarer vi overflytning på ½ arbejdsdag. Med arbejdsplads løsningen, der indeholder mail og Office kan I få 25 GB dataplads samt Word, Excel og Outlook. Ønskes der en overflytning af egne programmer kan dette klares på 1 arbejdsdag. Det er mulig at tilkøbe mere dataplads som en af flere tilvalgsmuligheder.

I kan altså spare på installation, drift og vedligeholdelse, og få en bedre ressourceudnyttelse og en forbedret servicekvalitet. Samtidig er I ikke bundet til at skulle bruge forældede PC’er i jeres virksomhed, men skifte over til de tynde klient PC’er, som bruger færre ressourcer. Vi sørger for overvågning og support samt optimeret ydeevne på den centrale installation og hver dag bliver jeres sikkerhedskopieret i to kopier.

Med et Citrix fjernskrivebord fra TD-K kan I få en optimal løsning, der kræver færre ressourcer, gør jer i stand til at have medarbejdere på andre lokationer, men stadig have den samme arbejdsindsats og de samme programmer på arbejdscomputeren.

Vi står klar til at kunne rådgive jer, hvis dette lyder som en løsning for jer!