MPLS / VPN

LUKKET KREDSLØB MELLEM FLERE AFDELINGER

TD-K leverer lukkede kredsløb for site-to-site eller site-to-multisite installationer. Vores løsninger bygger på flere gennemtestede teknologier, med høj sikkerhed og oppetid igennem egen backbone. Det sikrer dig, at vi altid kan levere professionelle løsninger til den rigtige pris – uanset adressen.


SITE-TO-MULTISITE

Vi benytter MPLS og/eller krypterede VPN forbindelser til at etablere vores kredsløb. Det afhænger af opgaven og de tekniske krav til løsningen. Det sikrer at vi altid kan levere en sikker internet forbindelse i høj kvalitet. Også der hvor vores eget netværk ikke rækker. F.eks. på en klient PC, i udlandet eller på en 4G forbindelse. Vores VPN løsninger krypteres med 256 bit, og er din sikkerhed for at dit netværk forbliver lukket.


SITE-TO-SITE

Site-to-site forbindelser kan leveres som MPLS, VPN eller via dedikerede Layer 2 forbindelser. Herved kan brugere på fjerne adresser bindes sammen, som om de sad på samme logiske net. Site-to-site forbindelser kan leveres som en Layer 2 forbindelse, routet igennem vores backbone. Eller vi kan tilbyde en dedikeret sort fiber imellem en eller flere lokationer.

Har du brug for yderligere information om sikker internet fra TD-K, kan du kontakte en af vores konsulenter på telefon 7026 6900 eller sende os en mail her!

 
PLAIN BAGGRUND NETVÆRK.png

INTERNET

Vi leverer alle typer

internetforbindelser

PLAIN BAGGRUND NETVÆRK.png

WIFI ACCESS POINT

Vi leverer stærke

WiFi løsninger