LUKKET KREDSLØB MELLEM FLERE AFDELINGER


TD-K leverer lukkede kredsløb for site-to-site eller site-to-multisite installationer. Vores løsninger bygger på flere gennemtestede teknologier, med høj sikkerhed og oppetid igennem egen backbone. Det sikrer dig, at vi altid kan levere professionelle løsninger til den rigtige pris – uanset adressen.


 
 

Hvad er MPLS?

MPLS står for Multi Protocol Label Switchingog er en netværksteknologi, der gør det muligt at binde din virksomheds internetløsning (og telefoni) sammen på tværs af lokationer. Hvis din virksomhed for eksempel har kontorer spredt udover hele landet, kan et MPLS-netværk give en sikker adgang til alle afdelingens ressourcer.

MPLS anvender udelukkende tjenesteudbyders eget netværk. Det betyder at din data aldrig forlader udbyderens interne netværk.

HVAD ER VPN?

VPN står for Virtual Private Network og er en netværksteknologi, som skaber en sikker ”tunnel” med krypteret internettrafik til og fra din computer. Det betyder at din internetforbindelse bliver ”usynlig”, så den ikke kan overvåges af andre, uanset hvilket netværk du logger på. Med VPN er det ligeledes muligt at oprette en privat forbindelse mellem flere lokationer.

Forskellen på VPN og MPLS er, at VPN anvender en offentlig infrastruktur som internettet til at videregive data mellem stederne.

 
 

 SITE-TO-MULTISITE

Vi benytter MPLS og/eller krypterede VPN forbindelser til at etablere vores kredsløb. - Det afhænger af opgaven og de tekniske krav til løsningen. Det sikrer at vi altid kan levere en sikker internetforbindelse i høj kvalitet - også der hvor vores eget netværk ikke rækker. F.eks. på en klient PC, i udlandet eller på en 4G forbindelse. Vores VPN-løsninger krypteres med 256 bit, som sikrer at dit netværk forbliver lukket.

SITE-TO-SITE

Site-to-site forbindelser kan leveres som MPLS, VPN eller via dedikerede Layer 2 forbindelser. Herved kan brugere på fjerne adresser bindes sammen, som om de sad på samme logiske net. Site-to-site forbindelser kan leveres som en Layer 2 forbindelse, routet igennem vores backbone eller vi kan tilbyde en dedikeret sort fiber imellem en eller flere lokationer.

 
 
 
Internet til erhverv

Internet

Vi levere alle typer

internetforbindelser

wi-fi til erhverv

Wi-Fi Access Point

Vi leverer stærke

Wi-Fi løsninger

 
 
421A9756.jpg