Nedetid og dens generende konsekvenser

slider-pic_support

Hvad er “nedetid”?

Nedetid defineres som det tidsrum, hvor en virksomheds server er blevet ramt af fejl eller nedbrud i systemet – eller i værste tilfælde et malware-angreb, der er i stigning de sidste par år.

Sådan et nedbrud er ofte et irritationsmoment og koster værdifuld arbejdstid for virksomheden og dens ansatte og i værste tilfælde kan det få økonomiske konsekvenser ved at effektiviteten ikke er optimal.
For en lille eller mellemstor virksomhed kan det være en stor tidsrøver fra det egentlige arbejde, hvis den hele tiden skal holde øje med klient PC’en eller serveren og om den fungerer optimalt og er opdateret mod trusler udefra. Derudover koster det virksomheder en masse tid og ressourcer, hvis den skal til at finde frem til et godt anti-virusprogram, teste det og holde det opdateret.
Ofte er de ansatte beskæftiget med deres arbejde og opdager derfor ikke et fejl/angreb før det udvikler sig til et egentligt problem og konsekvenserne kan være store for virksomheden.

Hvordan kan TD-K hjælpe?

Hos TD-K ved vi hvor vigtig jeres data er for jeres virksomhed og hvilke store konsekvenser det kan få, hvis disse data går tabt eller bliver kompromitteret. Derfor kan vi tilbyde jer Administreret Beskyttelse og Online Backup (tilvalgsmulighed) både for klient og server. Vi alarmerer jer ved manglende diskplads, diskfejl, forsøg på virus-angreb eller for højt CPU forbrug og dermed kan fejlen blive stoppet før den overhovedet udvikler sig til et problem.

Med Administreret Klient Beskyttelse får I basal overvågning der klares via vores driftscenter, samt BitDefender anti-virus beskyttelse, der sikrer jer mod virus/malware og krypteringsangreb. Derudover kan I til klient tilvælge Patch Management – hvor vi holder øje med både jeres Windows opdateringer og 3.parts opdateringer (fx. Adobe Flash, Java, m.m.) og sørger for, at de er opdateret og Online Backup, hvor jeres filer dagligt bliver sikkerhedskopieret i to kopier, der lagres på to lokationer i Danmark.

Med Administreret Server Beskyttelse får I en avanceret overvågning af jeres server, hardware og software. I får også AV-beskyttelse, der dækker både virus/malware-angreb og i samme pakke får I Patch Management, så I slipper for bekymringer om jeres opdateringer og om at jeres server er godt beskyttet. Som tilvalg kan I også få en Online Backup af jeres server data, som bliver opbevaret på to danske lokationer og vi holder øje med om sikkerhedskopiering sker optimalt.

Både ved klient og server sørger vi for installationen og er klar til hjælpe jer i gang med en drift og overvågningsløsning fra TD-K!
Hos os er det en topprioritet, at I som kunde føler, at jeres data er i trygge hænder hos os. I slipper for irriterende nedetider, der flytter fokus fra det egentlige arbejde og kan stole på, at vi hos TD-K vil yde den bedste service for jer!