Ny hjemmeside

By 17. August 2015Ikke kategoriseret

Den store ombygning

Vi har i den seneste tid arbejdet på at få en ny hjemmeside op at køre og er meget tæt på den endelige lancering.

Vi har sørger for at besøgende nu kan få fuld funktionalitet ud af hjemmesiden uanset hvilken platform de ønsker at benytte, mobil, tablet eller desktop.

Hjemmesiden vil blive lanceret i etaper, hvor du som besøgende fra første dag vil have mulighed for at se alle de løsninger som vi tilbyder, pænt pakket ind og med korte beskrivelser. Derudover vil du nu hurtigt have muligheden for at komme i kontakt med vores support- og salgsteam via en online chat som er åben i dagtimerne (kl.9:00 – 16:00), men du kan også vælge at skrive en hurtig kontakt mail, eller ligge dit navn, nummer og email for at blive kontaktet telefonisk af en af os.

Online profil

I kølvandet på relanceringen af vores hjemmeside vil vi også bevæge os mere aktivt ind på de sociale medier, i første omgang på LinkedIn og Facebook.

Arbejdet fortsætter

Arbejdet vil fortsætte bag ved scenen, og vi vil hen over den kommende tid sørge for at udbygge siden mere, også så der kommer mere værdi i den for besøgende, således vil man i fremtiden kunne forvente en sektion med Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ), som man kan bruge til hurtigt at tjekke for lettere fejl.