Om TD-K A/S

Historie

“Johny og jeg startede i 2006 i min kælder. Vi ville give folk mulighed for at få en samlet kommunikationsløsning, som rent faktisk virkede.

Vi lagde vægt på teknisk indsigt og en opgaveløsning som var kvalitetsbevidst, respektfuld og innovativ. Den fokus tog vi med, da vi voksede fra kælderen i 2008 og flyttede til Hundige Strandvej.

TD-K har fulgt med den rivende udvikling på markedet og i november 2014 flyttede vi med 10 medarbejdere til Lunikvej 7 i splinternye lokaler.

Vi arbejder ikke for kunderne, vi arbejder med dem. Det er vigtigt for os, at kunden fra først til sidst kommer til at tale med en person med teknisk indsigt, som kan stille de rigtige spørgsmål og derpå tilbyde den bedste løsning i et sprog, der er til at forstå.

Det er lige præcis dér, TD-K adskiller sig markant fra mange andre på markedet”.

– Jørgen Schwartz, Adm. Direktør

Vision

At være den leverandør der bedst forstår og understøtter små og mellemstore virksomheders behov for IT & Tele.

Mission

Vi gør det let.

Vores eksistensberettigelse ligger i at gøre det let at anvende IT og telekommunikation til at skabe værdi for kundernes forretning.

Værdier

Vi bestræber os på konstant at være de bedste til at gøre det vi gør. Det er vores ansvar at blive ved med at være det. Derfor giver det mening at gå på arbejde.

Vi tilstræber varige kundeforhold med gensidig respekt og udbytte. Vi tror på individuel kundeservice og personligt initiativ. For os vil det altid være et spørgsmål om at sikre, at kunden får den bedste løsning. Derfor har vi gode kunder – kunder som sætter pris på vores arbejde.

Vi tror på, at alt hvad man foretager sig, har en konsekvens. Det gælder såvel i forhold til os selv, vores arbejde og vores kunder, som i forhold til det omgivende samfund – vores CSR (Corporate Social Responsibility). Derfor har vi involveret os i High:five-projektet (www.highfive.net) og andre tiltag.

TD-K har også et samarbejde med Jobcenter Greve.

Vi tror på, at hvis man behandler voksne mennesker som netop det – giver ansvar og tager ansvar – så vil vi få det bedste samfund.

Vi er glade, når vores kunder er glade

Fremragende!
Fremragende kundeservice! De er hurtige til at svare og er til at snakke med. De varmeste anbefalinger herfra!

Jan Møllbach, Administrationschef State-of-WOW

Super service!
TD-K har lavet en rigtig god løsning for mit firma. Der er rigtig god service, og altid en super hurtig tilbagemelding, også udenfor alm. arbejdstid. Jeg kan varmt anbefale TD-K som samarbejdspartner.

Peter Beier, Adm. Direktør Peter Beier Chokolade A/S

God service og professionelt arbejde.
TD-K er en virksomhed med nogle mennesker der går ind for god service, samtidig med at de laver et professionelt stykke arbejde, man kan trygt benytte sig af denne virksomhed.

Jens Mølbak, Partner Mølbak Landinspektører

God og hurtig service!
Endelig en virksomhed der har forstået vigtigheden af god service og support! Det er alle pengene værd!

Kim Dannemand Larsen, IT Chef Wicotec-Kirkebjerg