TD-K er netop blevet gencertificeret som Cisco Premier Partner i Danmark

By | Ikke kategoriseret, TD-K A/S | No Comments

TD-K har opfyldt alle kravene til fornyelse af Cisco Premier partnerskab. Vi har skiftet fra Collaboration sporet til Networking Express sporet som et led i vores strategi og for at udvide vores ekspertise.

Således kan vores team af certificerede specialister tilbyde professionel support på jeres switching -, routing – , wireless – og sikkerhedsløsninger.

Vi dækker også cloud administrerede løsninger inklusiv Meraki produkter, support og produktmuligheder.

 

Læs mere om vores Cisco services her:  https://td-k.dk/services/cisco/

TD-K åbner kontor i Jylland

By | TD-K A/S | No Comments

TD-K er nu også til stede i Jylland, idet vi netop har åbnet et kontor i Fredericia Business House, som skal bruges som udgangspunkt for serviceleverancer i Jylland.

Kontoret er åbent hverdage mellem klokken 8 og 16.

Kontakt os på telefon 7026 6900 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde.

Vigtigt – installer IKKE Windows10 Creators Update

By | Hændelser | No Comments

Den seneste opdatering til Windows 10 (Creators Update version 1703) kan bevirke at Citrix ikke kan tilgås.

Undlad derfor at opdatere hvis Windows spørger om der skal opdateres.

Dette er ikke en opdatering der sker automatisk. Microsoft forventer at have løst fejlen i løbet af September.

 

The last upgrade to Windows 10 (creators Update version 1703) can break access to Citrix.

Avoid this upgrade if Windows asks for upgrade.

This is not an automatic update. Microsoft expects to have the problem solved during September.

TD-K overtager HN Networks

By | TD-K A/S | No Comments

HN Gruppen har valgt at overdrage HN Networks til TD-K pr 31. marts 2017. HN Networks er en televirksomhed som ligger i Næstved og har serviceret en lang række kunder med teleløsninger gennem mange år. Alle kundeengagementer overgår uændret til TD-K. Kunderne vil komme til at nyde godt af de nye muligheder der ligger i TD-Ks servicepalette. Alle de nye kunder bydes velkommen via personlig henvendelse i den nærmeste fremtid.

TD-K går ind for Office365

By | TD-K A/S | No Comments


I sidste uge skiftede vi vore interne IT fra egen Exchange installation til Office 365, kompletteret af vores egne Secure Services, således at vi har en sammenhængende IT platform fra PC/tablet til datacentret/clouden.

Flytningen af data og mails foregik over en nat, hvorefter opsætningen af PCer til Secure Client foregik på et par timer den følgende dag, hvor brugerne også blev instrueret i brugen af den nye platform.

Læs mere om vores Secure Service setup her

 

slider-pic_cisco

TD-K bliver Cisco Premier Partner

By | Cisco | No Comments

Vi har her i TD-K gjort en stor indsats i de sidste 6 måneder, for at øge vores ekspertise i Cisco-produkter og løsninger. Vores team af medarbejderne har været igennem en lang certificeringsproces, som endelig har båret frugt med indgåelse af Cisco Premier partnerskab.

cisco premier partner

Som Cisco Premier Partner er vi nu i stand til at tilbyde en øget grad af støtte i Cisco produkter og tjenester. Det er ikke kun vores tekniske færdigheder der er blevet testet, men også kvaliteten af vores tjenester. Kunden er i fokus, derfor tilbyder vi de bedste services i klassen til dem. Hvis du har brug for hjælp med dit netværk, dine trådløse forbindelser, din sikkerhed eller collaboration-infrastruktur, så tøv ikke, men ring i stedet til os i dag!

 

Ring og hør hvad vi kan gøre for dig i dag

Spørg os i dag, hvordan vores Cisco Premier partnerskab kan benytte Ciscos produkter og tjenester til bedre at kunne betjene dig og din virksomhed. Ring til os på 7026 6900.