TD-K overtager HN Networks

By | TD-K A/S | No Comments

HN Gruppen har valgt at overdrage HN Networks til TD-K pr 31. marts 2017. HN Networks er en televirksomhed som ligger i Næstved og har serviceret en lang række kunder med teleløsninger gennem mange år. Alle kundeengagementer overgår uændret til TD-K. Kunderne vil komme til at nyde godt af de nye muligheder der ligger i TD-Ks servicepalette. Alle de nye kunder bydes velkommen via personlig henvendelse i den nærmeste fremtid.

TD-K går ind for Office365

By | TD-K A/S | No Comments


I sidste uge skiftede vi vore interne IT fra egen Exchange installation til Office 365, kompletteret af vores egne Secure Services, således at vi har en sammenhængende IT platform fra PC/tablet til datacentret/clouden.

Flytningen af data og mails foregik over en nat, hvorefter opsætningen af PCer til Secure Client foregik på et par timer den følgende dag, hvor brugerne også blev instrueret i brugen af den nye platform.

Læs mere om vores Secure Service setup her

 

slider-pic_cisco

TD-K bliver Cisco Premier Partner

By | Cisco | No Comments

Vi har her i TD-K gjort en stor indsats i de sidste 6 måneder, for at øge vores ekspertise i Cisco-produkter og løsninger. Vores team af medarbejderne har været igennem en lang certificeringsproces, som endelig har båret frugt med indgåelse af Cisco Premier partnerskab.

cisco premier partner

Som Cisco Premier Partner er vi nu i stand til at tilbyde en øget grad af støtte i Cisco produkter og tjenester. Det er ikke kun vores tekniske færdigheder der er blevet testet, men også kvaliteten af vores tjenester. Kunden er i fokus, derfor tilbyder vi de bedste services i klassen til dem. Hvis du har brug for hjælp med dit netværk, dine trådløse forbindelser, din sikkerhed eller collaboration-infrastruktur, så tøv ikke, men ring i stedet til os i dag!

 

Ring og hør hvad vi kan gøre for dig i dag

Spørg os i dag, hvordan vores Cisco Premier partnerskab kan benytte Ciscos produkter og tjenester til bedre at kunne betjene dig og din virksomhed. Ring til os på 7026 6900.