Overskuelige kommunikationsløsninger

slider-pic_kommunikation

Kommunikation er vejen frem!

Hvis der er noget, der er vigtigt for alle, så er det ordentlig kommunikation og det kræver gode kommunikationsløsninger!

For en virksomhed kan det måske virke uoverskueligt, hvis den benytter både kontorbrugere og mobile medarbejdere, der kræver forskellige opsætninger. I kan hurtigt ende med at skulle have en slags ordning til kontoret og en anden slags til de mobile medarbejder og dette kan ende med at blive dyrt, for avanceret og besværligt for virksomheden. Når kommunikationen ikke løber flydende går det ud over virksomhedens professionelle image og der er risiko for nedsat effektivitet.  Hvis I ønsker en samlet ordentlig løsning, så kommunikationen kan ske flydende, så kan TD-K tilbyde jer en fornuftig løsning.

Hvorfor vælge TD-K?

Hos TD-K har vi flere forskellige løsninger – både indenfor Mitel eller mobil produkter, så I som virksomhed kan finde den, der passer lige præcis  jer. Om I er på udkig efter en simpel ordning der kombinerer kontorbrugere og mobile medarbejdere eller call-center og videokonference så kan vi give jer en god mobildækning til en overskuelig pris!

Vi kan også tilbyde en Mitel – CaaS løsning (Communication-as-a-Service), der samler omstilling, fastnet, mobiltelefoni, filialer og hjemmearbejdspladser i én løsning. Her får I en kommunikationsform, der både er fleksibel og fremtidssikret, der giver jeres virksomhed rig mulighed for at levere en professionel service og forøge effektiviteten.

Ved valg af TD-K kan vi tilbyde jer en fast månedlig ydelse og gratis installation – nemt og enkelt!
I er altid sikret den nyeste dagspris og abonnementet kan skaleres til den størrelse, som passer til lige netop jeres behov. Med simple og pålidelige kommunikationsløsninger kan vi sikre jer den bedste mobildækning, så I kan yde den bedste kundeservice.
Vores store viden om IT, telefoni, netværk og innovative løsninger er med til at give jer og jeres virksomhed den prisbillige og simple løsning, I er på udkig efter!