IT Services

Find de løsninger der passer jeres forbrug bedst

Vores løsninger er opbygget som funktionelle pakker, der kan kombineres til at dække hele jeres behov for telefoni, netværk og hosting. Vores løsninger er designet til virksomheder fra tre brugere og op til flere tusinde brugere.

Tilpas IT service til dit behov

Du kan skrue op og ned for dit forbrug i aftaleforløbet. Vi har små opstartsomkostninger og ingen bindingsperioder.

Der er mange penge at spare ved at indgå en aftale med os om forskellige hosting løsninger; alene udgifter til vedligeholdelse og drift kan mere end halveres, og den plads, et in-house serverrum kræver, kan frigøres til andre formål.

Prøv det på egen hånd

Som noget nyt tilbyder vi også første måned gratis på udvalgte IT services, kontakt vores salgs-team og hør, hvordan du kan få adgang til vores demo-site, så du kan prøve det på egen hånd.

Ring på 7026 6900 nu

og hør hvad vi kan gøre for dig!

Ring op

Hostingløsninger

Vores hostingløsninger dækker de fleste behov for små og mellemstore virksomheder, og de kan købes enkeltvis eller kombineres indbyrdes og med vores telefoniløsninger.

Firmatelefoni

Kombiner tre markedsførende leverandører. Med IP Telefoni fra MITEL, den prisstærke operatør Uni-Tel og TD-K’s innovative kommunikationsløsning, kan du rigtig sætte konkurrenterne til vægs.

Drift & Overvågning

Med vores komplette drifts- og serviceaftaler sørger vi for pro-aktivt at overvåge servere og services, samt at starte fejlretning og genoprettelse, inden du opdager nedbruddet.

Cisco Premier Partner

Som Cisco Premier Partner er TD-K unikt kvalificeret til at kunne installere, drive og optimere Cisco-løsninger, både inden for Netværk, Wireless, Sikkerhed og Collaboration.

Netværk

Uanset hvor du er, skal du kunne få adgang til nettet. TD-K tilbyder derfor flere forskellige typer xDSL og Fibernetværk. Vi tilbyder også WiFi og lukkede og krypterede kredsløb.

Brancheløsninger

Som noget specielt tilbyder TD-K også muligheden for specifikke brancheløsninger, såsom alarmcentral, alarmeringsenheder, kommunikations-håndsæt og meget mere.

Partnere

Vi fokuserer på få producenter / partnere. Fordelen for kunderne er, at vi har stor erfaring med produkterne, og fordelen for os er, at vi har god rygdækning fra producenterne.

badge_bedste-support

Kunderne har talt

Det vi hører, når vi taler med vores kunder, er at vores support er helt i top. Vi ser det som en æressag at sørge for, at vores services fungerer optimalt, og kunden ikke føler sig overladt til sig selv.

Ingen binding

Vi har ingen bindingsperioder.

badge_ingen-binding
badge_vi-tager-ansvar

Vi tager ansvaret

Vi står inde for vores services og tager ansvaret, hvis noget går galt i maskineriet. Dertil efterlever vi gældende dansk og europæisk lovgivning på dataområdet. Vi opbevarer alle data i Danmark og er registreret ved Datatilsynet, så når du køber en service igennem os, kan du altid få en databehandleraftale og være sikker på kvalificeret varetagelse af dine interesser.

Det siger kunderne

Super service
TD-K har lavet en rigtig god løsning til mit firma. Der er rigtig god service, og altid en super hurtig tilbagemelding, også udenfor alm. arbejdstid. Jeg kan varmt anbefale TD-K som samarbejdspartner.

Peter Beier, Adm. Direktør Peter Beier Chokolade A/S

Fremragende
Fremragende kundeservice! De er hurtige til at svare og er til at snakke med. De varmeste anbefalinger herfra!

Jan Møllbach, Administrationschef State-of-WOW

God og hurtig service!
Endelig en virksomhed der har forstået vigtigheden af god service og support! Det er alle pengene værd!

Kim Dannemand Larsen, IT Chef Wicotec-Kirkebjerg

God service og professionelt arbejde.
TD-K er en virksomhed med nogle mennesker der går ind for god service, samtidig med at de laver et professionelt stykke arbejde, man kan trygt benytte sig af denne virksomhed.

Jens Mølbak, Partner Mølbak Landinspektører