Office 365

Giv dit personale de værktøjer de kender

Udstyr dine medarbejdere med velkendte desktop applikationer som e-mail, kalendere og dokument-deling med Microsoft Office 365®. Dine medarbejdere vil derved have adgang til de nyeste versioner af Microsoft Excel, Word og PowerPoint til at gøre samarbejdet lettere.

Få det meste ud af din tid

office365cta_overalt

Få adgang til folk på farten

Giv mobile ansatte muligheden for at sende e-mails, sætte møder op, opdatere og dele dokumenter, snakke ansigt-til-ansigt online, og sende direkte beskeder og chat mens de er på farten, på den enhed der passer dem bedst.

office365cta_samarbejde

Samarbejde

Del dokumenter ved hjælp af jeres SharePoint Online team-webside, mød op online med HD video konferencer, skærmdeling, real-time noter og delte postkasser.

office365cta_proff

Se professionel ud

Giv det rette indtryk med e-mail og kalendere af højeste kvalitet, HD videokonference, adgang til at dele og opdatere dokumenter, med alle på kontoret, på farten og derhjemme.

office365cta_nemt

Nem administration

Administrer alle dine Office 365-tjenester via et enkelt webbaseret admin-center, her kan du installere Office på desktop med ét klik og beskytte din virksomhed med sikkerhed, automatisk backup og garanteret 99,9 % oppetid.

De programmer du kender

office365

Microsoft Office Pakken

Microsoft Office. En fuld version af Microsoft Office til PC/Mac inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, med apps kompatible med tablets og smartphones. Installer på op til 5 kompatible enheder pr licens.

office365_office-apps

Plus produktivitets applikationer

Cloud-baseret virksomheds e-mail, delte kalendere, chat og instant messaging, videokonferencer og fildeling for en komplet produktivitet, inde og ude af kontoret. Alle med fuld support.

office365_produktivitets-apps
office365-app-platforms

Dit Office på farten – overalt

Hvad enten du arbejder på kontoret, på farten eller derhjemme, får du et velkendt og avanceret sæt af produktivitetsværktøjer. Med Microsoft Office 365 fra TD-K kan du oprette, redigere og dele fra din PC/Mac, din tablet eller smartphone, med alle dine kolleger – i real-time!

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

 Bliv ringet op

 Send en hurtig mail