Firmatelefoni

Et stærkt samarbejde skaber gode løsninger

Ved at lade TD-K varetage din firmatelefoni, kombinerer du 3 markedsførende leverandører. IP Telefoni fra MITEL, den prisstærke operatør Uni-Tel og TD-K’s innovative løsninger, stærke samarbejde og store viden om IT & netværk, giver dig en skræddersyet kommunikationsløsning, der sætter konkurrenterne til vægs.

Få dækket din virksomheds tele behov

Forskellige medarbejdere har forskellige behov, du kan danne dig et overblik over hvilke løsninger vi tilbyder indenfor firmatelefoni og finde ud af hvilke pakker, der passer præcis til din virksomhed og dine medarbejdere her på siden.

Med en tele løsning fra TD-K kan du roligt fokusere på det der får din virksomhed til at være speciel og samtidig vide dig sikker på, at jeres tele-behov er i gode hænder.

Mitel – Erhvervstelefoni

Pris fra

949 kr

pr måned

Globalt kommunikerer 60 millioner brugere dagligt via Mitel løsninger. I TD-K har vi den højeste certificering i Mitel produkter. Kombineret med vores innovative løsninger, stærke samarbejde og store viden om IT & netværk leverer vi skræddersyede kommunikationsløsninger, der sætter konkurrenterne til vægs.

Hosted telefoni

Alt til en fast pris på

350 kr

pr måned

Vi har løsningen, hvad enten man ønsker den simple og pålidelige løsning, som kombinerer kontorbrugere og mobile medarbejdere, eller man har brug for call-center, Outlook integration og videokonference. En mobilløsning kan stå alene som en prisbillig og simpel løsning, eller den kan kombineres med en hosted- eller Mitelbaseret løsning.

TD-K │ Driftsikker firmatelefoni