Erhvervstelefoni med Mitel

Markedets stærkeste IP Telefoni løsning

Globalt kommunikerer 60 millioner brugere dagligt via Mitels markedsførende løsninger.

I stedet for separate løsninger til omstilling, fastnet, mobiltelefoni, filialer og hjemmearbejdspladser får I én samlet løsning til det hele. Løsningen kan styres via en PC med online selvbetjening. I får en overskuelig løsning med ét telefonnummer pr. medarbejder.

TD-K giver jer fleksibel og fremtidssikret erhvervstelefoni, så I kan levere professionel kundeservice, sikre optimalt samarbejde og øge effektiviteten.

TD-K som operatør

Ved at lade os administrere din operatør-aftale sikrer vi dig favorable trafiktakster igennem vores samarbejde med Uni-tel. Ring f.eks. gratis imellem egne numre, og fra 8 øre/min til fastnet og 32 øre/min til mobil – sekundafregnet.

Hos os er du altid sikret den nyeste dagspris på såvel nye som eksisterende abonnementer inden for IP Telefoni og mobilabonnementer. Og med vores frie operatørvalg kan du frit vælge om dit mobilabonnement skal benytte mobilnettet fra TDC eller Telenor.

Det sikrer dig den bedste mobildækning i netop dit firma.

Muligheder med Mitel

Løsninger

Skræddersy en Erhvervstelefoni løsning ud fra jeres behov

Kommunikation skal flyde uhindret i en virksomhed og sikre den gode kundeservice. Det ved vi alt om hos TD-K.

Løsningen sammensættes via brugerprofiler ud fra medarbejdernes jobfunktion og vante arbejdsgang. Dine medarbejdere har ét nummer, og kan herunder frit vælge det medie de finder bedst egnet til deres nuværende arbejdsgang og placering. Samtidig sikrer systemet at alle medarbejdere har overblik over kalender og opkaldsstatus på hinanden fra både mobil, tablet og PC.

Behold dit nuværende telefonnummer. Flere features giver bedre kundeservice, og med vores faste månedlige ydelse og gratis installation, gør vi det let at skifte til en Erhvervstelefoni løsning fra TD-K.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Kan du lide hvad du ser?
Så kan det være det her er noget for dig…

Cisco Premier Partner

Med Mitel Erhvervstelefoni kan du med fordel tilkoble Cisco løsninger.

Administreret server beskyttelse

Overvågning og backup af din nye Mitel server, samt fejlretning ved nedbrud – inden du selv når at opdage fejlen.