Netværk

Sikre og stabile netværksløsninger til favorable priser

Uanset hvor du er, skal du kunne få adgang til nettet, TD-K tilbyder derfor forskellige typer netværk.

For en sikker og hurtig internetforbindelse har vi flere forskellige xDSL løsninger, inklusive mulighed for en super hurtig 100 Mbit Fiber forbindelse.

Krypteret dataforbindelse

Vi tilbyder også flere forskellige lukkede kredsløb med krypteret data til et netværk med høj sikkerhed.

Til det interne netværk på kontoret, tilbyder vi også solide og stabile WiFi løsninger.

Internet

5 – 100 Mbit

299 kr

pr måned

Ud over egen internet backbone, har vi wholesale aftaler med samtlige betydende operatører i Danmark og kan derfor tilbyde forbindelser overalt til de mest fordelagtige priser. Alle forbindelser etableres med managed firewall, proaktiv overvågning, samt service og backup af firewall konfiguration. Vi kan tilbyde løsninger indenfor fiber, kobber og radiokæde.

WiFi

Alt til en fast pris fra

995 kr

installation & opsætning

TD-K tilbyder stærke WiFi løsninger til gode priser. Vores løsninger dækker alt fra et enkelt access point, til store løsninger med mange klienter og lokationer. Har du brug for et lille system, eller det store controller baserede WiFi system, med mange access points, har TD-K løsningen. Vi benytter flere hardware leverandører til vores løsninger, og benytter det fabrikat der bedst løser den enkelte opgave til den rette pris.

MPLS / VPN

Pris fra

295 kr

pr måned

TD-K leverer lukkede kredsløb for site-to-site eller site-to-multisite installationer. Vores løsninger bygger på flere gennemtestede teknologier, med høj sikkerhed og oppetid igennem egen backbone. Lukkede MPLS kredsløb mellem lokationer kan etableres på fiber såvel som kobber. Vi tilbyder også Layer2 forbindelser og sort fiber. Vi har wholesale aftaler med alle relevante leverandører i Danmark. Det sikrer dig, at vi altid kan levere professionelle løsninger til den rigtige pris – uanset adressen.