OKI Executive Series

Din næste printer kan være gratis!

Når du køber en OKI printer, følger der som standard en 3 års serviceaftale med i prisen, som dækker udgifter til forbrugsvarer (ikke papir eller hæfteklammer), reservedele og teknikers arbejdsløn, samt kørsel – uanset, hvor meget du printer.

Med serviceaftalen, kommer du ikke til at betale overpris, fordi du printer mere, end du havde regnet med. Tvært imod, tager du printerens købspris med i udregningen, så betyder det, at jo mere du printer i aftaleperioden, des billigere bliver den samlede pris pr print. Dette opvejet mod andre print-løsninger, gør at din næste printer kan gå hen og være gratis!

Vi kan bevise at du kan spare på din print og kopier
– du kan få det på sort og hvidt, og farver

Med OKI Executive Series printere, kopimaskiner og MFP’ere, kan man typisk spare 30-50 % på sit toneforbrug i forhold til andre mærker. På årsbasis og på 3/5/10-årsbasis kan det bliver til hundreder af tusinde kroners besparelse, ved at skifte til OKI Executive Series.

OKI – Den smartere måde at udskrive på

OKI udvikler, producerer, markedsfører og supporterer dokument-løsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Via kompetente forhandlere, som TD-K A/S, sælges og serviceres farveprintere, sort/hvid printere og multifunktionsløsninger.

Som globalt brand med over 125 års erfaring og blandt de største leverandører af printere, garanterer OKI teknologisk førende løsninger med markedsledende lokal support til konkurrencedygtige priser.

OKI er specialist i business print

Med et klart mål om at hjælpe virksomheder til at vokse og trives ved at give dem mulighed for at skabe det bedst mulige indtryk med deres trykte kommunikation. Ved at bygge på OKIs gennemprøvede, pålidelige, single-pass teknologi, har OKI udviklet hurtige, omkostningseffektive, høj kvalitets printløsninger, der gavner virksomheder i dag og i fremtiden.

oki_executive_partner

Som specielt udvalgt OKI Executive Partner, kan vi levere en print strategi og skræddersyet løsning, der giver totalt ro i sindet gennem fuldt servicerede produkter og fordelen ved en forudsigelig budgettering.

Ring på 7026 6900 nu

og hør hvad vi kan gøre for dig!

7026 6900

Hvorfor OKI Executive Series?

executive_series

Vi ved hvor vigtigt pålidelighed er for vores kunder. Det er derfor, hver eneste af vores produkter er valgt med omhu, og af producenten bygget til at yde, dag efter dag, dette bidrager til at opretholde erhvervslivets effektivitet og holde virksomhederne på kant med konkurrencen.

Kan du lide hvad du ser?
Så kan det være det her er noget for dig…

Citrix Fjernskrivebord

Optimer produktiviteten på arbejdspladsen med Citrix og Office-pakken.

WiFi Access Punkt

Nogle OKI printere kan også kobles til et WiFi netværk.