Tip & tricks: Automatisk viderestilling

news_mitel-setup03

Automatisk viderestilling via din Outlook kalender

Vidste du, at det med en kommunikationsløsning fra TD-K, er muligt at viderestille din telefon ud fra din aktuelle kalenderstatus?

Dette giver mulighed for automatisk, at viderestille din telefon til f.eks. voicemail eller receptionen når du er optaget i din kalender. På den måde behøver du ikke huske, manuelt at viderestille din telefon hver gang du deltaget i et møde.

Ud over at viderestille til din almindelige voicemail, kan systemet også oplæse hvornår du igen er ledig i din kalender.

 

 

Telefonens opkaldsprofiler synkroniseres med din kalenderstatus efter nedenstående princip, og opsættes på hver enkelt brugers selvbetjeningsportal, som er tilgængeligt fra en almindelig internet-browser.

Nedenstående eksempel viser en opsætning, hvor interne kolleger kan ringe igennem, men eksterne opkald bliver viderestillet til voicemail, hvor de får oplæst hvornår personen igen er ledig.

tips_og_tricks_call_recording

Opkaldsprofil som viderestille eksterne kilder, men lader interne komme igennem.

Har du lyst til at høre mere om vores kommunikationsløsninger er du altid velkommen til at kontakte en af vores systemkonsulenter på telefon nummer 70 26 69 00.