Tips & tricks: Opsætning af knapper med Mitel

By 23. October 2015Mitel, Produkt info, Tips & Tricks
news_mitel-setup03

Vidste du, at med en Mitel kommunikationsløsning fra TD-K, kan du selv administrere dine brugerindstillinger for alle dine telefoner?

Med Mitel kan Funktionstaster og Busylight opsættes nemt via et overskueligt webinterface, som alle brugere kan tilgå ved hjælp af en almindelig internetbrowser. Herfra har du overblik over alle dine telefoner og kan frit vælge den telefon du ønsker at konfigurere.

Når den ønskede telefon er valgt, kan alle telefonens knapper og funktioner nemt overskues via et dynamisk billede af telefonen.

Ønsker du at opsætte en bestemt knap på telefonen, klikker du på knappen på billedet eller vælger den på listen nedenfor.

På webinterfacet kan du både benytte det dynamiske billede af telefonen og listen derunder, for at vælge specifikke knapper du vil konfigurere.

Herefter kan den ønskede funktion eller medarbejder let vælges fra en liste.

Vælg hurtigt en kontakt eller funktion fra listen for at binde den til den valgte knap.

I tilfælde af at du har en telefon med papir-label til knapperne, kan denne let udskrives til en PDF-fil ved at klikke på “Print PDF”.

Tryk på ‘Print PDF’ hvis du skal bruge papir-labels til telefonen.

Globalt kommunikerer 60 millioner dagligt via en Mitel kommunikationsløsning, find her hos TD-K den løsning som passer perfekt til dig!