Wi-Fi Access Point

MANAGED Wi-Fi ACCESS POINT

TD-K tilbyder stærke Wi-Fi løsninger til gode priser. Vores løsninger dækker alt fra et enkelt Wi-Fi access point, til store løsninger med mange klienter og lokationer. Har du brug for et lille system, eller det store controller-baserede Wi-Fi system med mange Wi-Fi access points, har TD-K løsningen. Vi benytter flere hardware leverandører til vores løsninger, og benytter det fabrikat der bedst løser den enkelte opgave til den rigtige pris.

AIRFIBER OG Wi-Fi SITE-TO-SITE

TD-K tilbyder også private Wi-Fi forbindelser imellem en eller flere adresser. Har du en tilstødende bygning, kontor eller lignende, som skal sammenkobles via netværk, har TD-K også løsningen. Vores trådløse site-to-site forbindelser kan skaleres fra 10 Mbit op til 1 Gbit, og forbinde lokationer der ligger op til 100 kilometer fra hinanden. Det eneste der kræves er line-of-sight. Dette giver en unik mulighed for internet dækning, i områder hvor nedgravning af fiberforbindelser er meget bekosteligt.

Har du brug for rådgivning til dimensionering af dit Wi-Fi projekt, så kontakt en af vores konsulenter på telefon 7026 6900 eller send os en mail her!

PLAIN BAGGRUND NETVÆRK.png

INTERNET

Vi leverer alle typer

internetforbindelser

PLAIN BAGGRUND NETVÆRK.png

MPLS / VPN

Vi leverer lukkede

kredsløb