MANAGED WI-FI ACCESS POINT


TD-K tilbyder stærke Wi-Fi løsninger til gode priser. Vores løsninger dækker alt fra et enkelt Wi-Fi access point, til store løsninger med mange klienter og lokationer. Uanset om din virksomhed har brug for et lille system, eller det store controller-baserede Wi-Fi system med mange Wi-Fi access points, har TD-K løsningen. Vi har flere hardware-leverandører til vores løsninger, og benytter altid dét fabrikat, der bedst løser den enkelte opgave til den rigtige pris.

AIRFIBER OG WI-FI SITE-TO-SITE

TD-K tilbyder også private Wi-Fi forbindelser imellem en eller flere adresser. Har du en tilstødende bygning, som skal sammenkobles via netværk, har TD-K også løsningen. Vores trådløse site-to-site forbindelser kan skaleres fra 10 Mbit op til 1 Gbit, og forbinde lokationer der ligger op til 100 kilometer fra hinanden. Det eneste der kræves er line-of-sight. Dette giver en unik mulighed for internetdækning i områder, hvor nedgravning af fiberforbindelser er meget bekosteligt.


 
 
 

Hvad er et Access Point?

Et Access point (AP) er en enhed, som forlænger rækkevidden for det trådløse signal. Det er et apparat, som forbinder trådløse enheder til en kablet internetforbindelse. Med et Access Point får du således mulighed for at udvide forbindelsen til et stort antal enheder, hvilket er en fordel for f.eks. virksomheder og institutioner med store arealer og/eller mange ansatte. Ved at opsætte Acces Points i en stor virksomhedsbygning, vil de ansatte kunne bevæge sig rundt i bygningen uden at hoppe af internettet hele tiden. I stedet vil de skifte fra Access Point til Access Point, som en kontinuerlig forbindelse uden afbrydelse.

Hvornår kan et Access Point være en god løsning?

 1.   Når du har brug for at forlænge det trådløse internetsignal til et stort areal eller flere etager.

2.   Når du har brug for at koble mange personer på det samme trådløse netværk.

 
 
 

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING TIL DIMENSIONERING AF DIT WI-FI PROJEKT,

SÅ KONTAKT EN AF VORES KONSULENTER PÅ TELEFON 7026 6900 ELLER SEND OS EN MAIL HER!

 
 
 
 
Internet til erhverv

Internet

Vi leverer alle typer

internetforbindelser

hængelås hvid.png

MPLS / VPN

Vi leverer lukkede

kredsløb

 
 
1.jpg