TD-K inviterer til gratis NIS2-webinar

I oktober 2024 træder NIS2-direktivet i kraft, og det har stor betydning for en bred vifte af virksomheder. Direktivet, som har til formål at sikre et fælles og højt niveau af cyber- og informationssikkerhed i hele EU, vil kræve en ny tilgang til sikkerhedsstruktur for de berørte virksomheder.   

 
 

Er I klar til NIS2? 

Ønsker I at beskytte jeres virksomhed mod cybertrusler og sikre overholdelse af de nye lovgivningsmæssige krav? Ønsker I at tilegne jer værdifuld viden fra vores NIS2-eksperter? Så er vores NIS2-webinar noget for jer! Webinaret er gratis og åbent for alle, uanset hvilken branche I repræsenterer. 


Hvornår? 

🗓️ Dato: Torsdag d. 7. marts 2024

🕙 Tidspunkt: Kl. 10.00-11.00

Hvad får I ud af vores webinar? 

  • Forståelse af NIS2-direktivet: 

Vores NIS2-eksperter vil nedbryde direktivet og forklare, hvad det kræver af jeres virksomhed. Vi vil besvare spørgsmål som: Hvem berøres af direktivet? Hvad er de primære krav, og hvilke sanktioner truer dem, der ikke efterlever direktivet? 

 

  • Sikring af overholdelse af NIS2-kravene: 

Få indblik i hvordan I bedst beskytter jeres virksomhed mod cybertrusler og sikrer overholdelse af NIS2-direktivet. Vi vil komme ind på, hvad der skal til for at forblive NIS2-compliant i et konstant skiftende trusselslandskab. 

 

  • Valg af den rigtige NIS2-samarbejdspartner: 

Hvad bør I overveje, når I vælger en NIS2-samarbejdspartner? Vi vil dele vigtige overvejelser, så I kan træffe de rigtige beslutninger i forhold til NIS2. 

 

  • Præsentation af vores NIS2-løsning:  

Afslutningsvis vil vi præsentere vores NIS2-løsning, som garanterer 100 % overholdelse af NIS2-direktivet. 

Hvorfor deltage? 

I skal deltage i vores webinar, hvis I ønsker at opnå en dybere forståelse af NIS2, og hvordan det påvirker jeres virksomhed. Vores NIS2-eksperter vil dele ud af deres viden og praktiske erfaringer og illustrere, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at blive NIS2-compliant. De vil også forklare de konsekvenser, det kan have, hvis NIS2-direktivet ikke overholdes. Tilmeld dig vores gratis NIS2-webinar nedenfor og få alle de oplysninger, du skal bruge for at sikre din virksomheds fremtid og overholde NIS2-direktivet.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores webinar! 

Webinaret er gratis og åbent for alle interesserede. Del gerne denne invitation med dine kolleger og netværk. 

Jørgen Schwartz