Historie


Johny og jeg startede i 2006 i min kælder. Vi ville give folk mulighed for at få en samlet kommunikationsløsning, som rent faktisk virkede. Vi lagde vægt på teknisk indsigt og en opgaveløsning som var kvalitetsbevidst, respektfuld og innovativ. Det fokus tog vi med, da vi voksede fra kælderen i 2008 og flyttede til Hundige Strandvej.

TD-K har fulgt med den rivende udvikling på markedet, og i november 2014 flyttede vi med 10 medarbejdere til Lunikvej 7 i splinternye lokaler. Samme år blev TD-K for første gang kåret til Dagbladet Børsens Gazellepris. I dag er vi 22 ansatte og har udover hovedkontoret i Greve, kontor på vestsjælland, sydsjælland og i Jylland. I 2018 blev TD-K igen kåret til en Gazelle af Dagbladet Børsen.

Vi arbejder ikke for kunderne, vi arbejder med dem. Det er vigtigt for os, at kunden fra først til sidst kommer til at tale med en person med teknisk indsigt, som kan stille de rigtige spørgsmål og derpå tilbyde den bedste løsning i et sprog, der er til at forstå. Det er lige præcis dér, TD-K adskiller sig markant fra mange andre på markedet.
— Jørgen Schwartz, Adm. Direktør TD-K A/S

 
 
TD-K kåret til Dagbladet Børsens Gazelle i 2014.
TD-K kåret til Dagbladet Børsens Gazelle i 2018.
 
 
Fra venstre: Adm. Direktør og partner Jørgen Schwartz, afdelingsleder og partner Kasper Winding, IT konsulent og partner Jens Seindal, salgsansvarlig og partner Johny Leed, senior netværkskonsulent og partner Ibrahim Ramku.

Fra venstre: Adm. Direktør og partner Jørgen Schwartz, afdelingsleder og partner Kasper Winding, IT konsulent og partner Jens Seindal, salgsansvarlig og partner Johny Leed, senior netværkskonsulent og partner Ibrahim Ramku.

 

VÆRDIER

Vi bestræber os på konstant at være de bedste til at gøre det vi gør. Det er vores ansvar at blive ved med at være det. Derfor giver det mening at gå på arbejde.

Vi tilstræber varige kundeforhold med gensidig respekt og udbytte. Vi tror på individuel kundeservice og personligt initiativ. For os vil det altid være et spørgsmål om at sikre, at kunden får den bedste løsning. Derfor har vi gode kunder – kunder som sætter pris på vores arbejde.

Vi tror på, at alt hvad man foretager sig, har en konsekvens. Det gælder såvel i forhold til os selv, vores arbejde og vores kunder, som i forhold til det omgivende samfund – vores CSR (Corporate Social Responsibility). Derfor har vi involveret os i High:five-projektet (www.highfive.net) og andre tiltag.

TD-K har også et samarbejde med Jobcenter Greve. Vi tror på, at hvis man behandler voksne mennesker som netop det – giver ansvar og tager ansvar – så vil vi få det bedste samfund.

VISION

At være den leverandør der bedst forstår og understøtter små og mellemstore virksomheders behov for IT & Tele.

MISSION

Vi gør det let. Vores eksistensberettigelse ligger i at gøre det let at anvende IT og telekommunikation til at skabe værdi for kundernes forretning.