CISCO SERVICES

Fordele ved at arbejde sammen med en Cisco Premier Partner

Cisco Premier Certificeret Partnere når deres status ved at investere i og træne et højt kvalificeret team. Som partner kan vi derfor levere integrerede totalløsninger, der vil støtte centrale Cisco trådløse-, netværks-, collaboration- og sikkerhedsteknologier.

TD-K kan derfor give din virksomhed:

  • Værdi 

    Som Premier Partner, har TD-K adgang til Ciscos omfattende vidensbank, som hjælper os med at sælge, levere og understøtte Cisco løsninger. Ved at kombinere vores Cisco ekspertise med vores egne værdiforøgende løsninger, kan TD-K påtage sig opgaven som din virksomheds betroede teknologiske rådgiver. Det giver vores kunder garanti for, at vi altid kan påtage os det fulde ansvar for jeres løsninger.

  • Dokumenteret teknisk ekspertise

    Ved at vedligeholde de mange tekniske specialiseringer, der skal til for at opnå Premier Certificering, sikrer TD-K at vi kan integrere teknologier til at lave de mere sofistikerede løsninger din virksomhed kræver.

  • Fokus på kundetilfredshed

    Med adgang til de samme online evalueringsværktøjer for kundetilfredshed som Cisco bruger til at vurdere sin egen præstation, kan TD-K identificere styrker og udvikle målrettede planer for at tjene dine behov bedst muligt.

Ring på 7026 6900 nu og hør hvad vi kan gøre for dig!