CISCO PREMIER PARTNER


Cisco Premier Certificeret Partnere når deres status ved at investere i og træne et højt kvalificeret team. Som partner kan vi derfor levere integrerede totalløsninger, der vil støtte centrale Cisco trådløse-, netværks-, collaboration- og sikkerhedsteknologier.


 
 
 

Som Cisco Premier Partner kan TD-K GIVE DIN VIRKSOMHED FØLGENDE

 

Værdi

Som Premier Partner, har TD-K adgang til Ciscos omfattende vidensbank, som hjælper os med at sælge, levere og understøtte Cisco løsninger. Ved at kombinere vores Cisco ekspertise med vores egne værdiforøgende løsninger, kan TD-K påtage sig opgaven som din virksomheds betroede teknologiske rådgiver. Det giver vores kunder garanti for, at vi altid kan påtage os det fulde ansvar for jeres løsninger.

Dokumenteret teknisk ekspertise

Ved at vedligeholde de mange tekniske specialiseringer, der skal til for at opnå Premier Certificering, sikrer TD-K at vi kan integrere teknologier til at lave de mere sofistikerede løsninger din virksomhed kræver.

Fokus på kundetilfredshed

Med adgang til de samme online evalueringsværktøjer for kundetilfredshed som Cisco bruger til at vurdere sin egen præstation, kan TD-K identificere styrker og udvikle målrettede planer for at tjene dine behov bedst muligt.

 
 

 RING PÅ 7026 6900 NU OG HØR HVAD VI KAN GØRE FOR DIG!