Internet


Sikkerhed og god service er nøgleord for os. Med TD-K som internetleverandør er du sikret en god forbindelse til den rigtige pris. Vi leverer alle typer internetforbindelser via kobber, fiber eller radiokæde igennem vores eget net, eller via en af vores wholesale partnere. Det betyder, at vi altid kan levere internet til den helt rigtige pris, uanset hvor forbindelsen skal etableres, også i udlandet.

Alle vores forbindelser leveres med en høj service af kompetente medarbejdere inklusive service, firewall og overvågning. Det sikrer stabil drift og glade kunder. Når vi snakker med vores kunder, handler det om at finde den helt rette løsning som dækker deres behov på den helt rette måde, med en driftssikkerhed der er helt i top. Du har som kunde hos TD-K også mulighed for at tilføje yderligere services ovenpå en eksisterende løsning.


 
 

Fordele ved fiberforbindelse

Internet via fiber er den hurtigste dataforbindelse, din virksomhed kan få. Med fiber får du data leveret med lysets hastighed gennem et tyndt lyslederkabel på tykkelse med et hår.Derudover er en fiberforbindelse mere stabil end f.eks. en traditionel kobberforbindelse. En af ulemperne ved fibernet er dog, at det endnu ikke er alle, der kan få det. Kontakt os for yderligere information og vejledning.

Fordele ved kobberforbindelse/ xDSL-forbindelser

Internet via kobber er den type internetforbindelse, som flest danskere anvender. Kobber/xDSL er et godt økonomisk alternativ til fiberforbindelser. En af ulemperne er dog, at forbindelsen ikke altid er symmetrisk. Det betyder, at du ikke kan uploade med samme hastighed, som du downloader. For nogle virksomheder er dette ikke et problem, mens det for andre har stor betydning. Kontakt os for yderligere information og vejledning.

Fordele ved radiokæde som trådløs forbindelse

Internet via radiokæde kan leveres helt uden gravearbejde og er derfor et godt alternativ, når fiber eller kobber ikke er en mulighed. Med radiokæde får du fleksibilitet gennem luften. Det er nemt at flytte rundt på udstyret, og du har samme hastighed på upload og download. Kontakt os for yderligere information og vejledning.

 
 
 
Wi-fi erhverv

Wi-Fi access point

Vi leverer stærke

Wi-Fi løsninger

MPLS / VPN

MPLS / VPN

Vi leverer lukkede

kredsløb

 
 
421A9792.jpg