Danmarks største leverandør af street food-markeder fik en driftssikker netværksløsning fra TD-K

 

Street Food District er Danmarks største leverandør af street food-markeder og står bag en række populære københavnske madmarkeder samt et madmarked i Odense. Reffen er Street Food Districts største madmarked og er beliggende på et industrielt område på Refshaleøen. Her kan københavnere og turister gå på opdagelse i mere end 50 boder med mad, drikkevarer og kreative værksteder. Reffen består af et areal på 6000 m2 og har adgang til et fælles areal kaldet Minefeltet på yderligere 4000 m2. 

Foto tilhører Reffen PR.

Foto tilhører Reffen PR.

Udfordringer med netværket på Reffen

Street Food District har tidligere haft problemer med netværket på Reffen, hvor det ikke har fungeret optimalt igennem en anden udbyder. Her opdagede man, at netværksløsningen ikke var tilstrækkelig, og de lange nedetider var ikke acceptabelt. Street Food District ønskede derfor en ny og driftssikker netværksløsning, og valget af leverandør faldt på TD-K, da de havde god erfaring med os.

“Vi har haft samarbejde med TD-K i en del år efter vi fik dem anbefalet af andre. De løsninger, som TD-K har leveret igennem årene, fungerer til UG. Derudover har TD-K forståelse for behovet på de forskellige lokationer.”

- Kommunikationsafdelingen, Street Food District

Nyt stabilt netværk til Reffen

Den nye netværksløsning fra TD-K sikrer først og fremmest et stabilt netværk til alle Reffens boder og deres dankortterminaler. Derudover servicerer netværket videoovervågningen på Reffen samt et gæste Wi-Fi med en særlig Facebook-integration, som giver alle gæster mulighed for gratis og hurtigt Wi-Fi, såfremt de checker ind på Reffen på Facebook. På denne måde er netværksløsningen med til at understøtte Reffens markedsføringsstrategi. 

Reffens nye Wi-Fi er baseret på Cisco Meraki, som er en cloud-administreret Wi-Fi løsning. Udover Wi-Fi giver denne løsning mulighed for at trække statistik på Reffens gæster: Hvor mange besøgende de har, hvornår på dagen de er der samt hvordan de bevæger sig rundt på Reffens arealer. Disse data indsamles gennem opsatte access-points, som scanner de Wi-Fi og bluetooth enheder, der befinder sig i området. 

Tillid og god service

Street Food District har ligesom mange andre virksomheder oplevet, at nogle udbydere kan være svære et komme i kontakt med ved IT-nedbrud. Derfor er de glade for den service-aftale, som de har fået hos TD-K.

”Vi lægger vægt på tillid og god service, og derfor er TD-K et godt match. De kommer hvis der opstår et akut problem.” 

- Kommunikationsafdelingen, Street Food District

Implementeringen af det nye netværk på Reffen er netop afsluttet, og vi håber, at Street Food District bliver glade for løsningen.


SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIN VIRKSOMHED? RING PÅ TELEFON 7026 6900  


 
Jørgen Schwartz