TD-K er blevet Meraki Elevate Partner

 
Cisco Meraki
 
 
 

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at TD-K er blevet Meraki Elevate Partner hos Cisco Meraki. Cisco Meraki er en komplet cloud-administreret netværksløsning, som henvender sig til både små og store virksomheder. Med Cisco Meraki får din virksomhed høj sikkerhed, skalerbarhed og et godt overblik over forbruget. Cisco Meraki dækker både wireless, switching og security. TD-K har mange års erfaring med Ciscos produkter, og vores ekspertviden er nu blevet belønnet med et Meraki Elevate partnerskab. 

Vil du vide mere om Cisco Meraki? 

Vil du vide mere om Cisco Meraki, og hvilke muligheder løsningen giver din virksomhed, så kontakt en af vores konsulenter eller deltag i et af Ciscos webinarer. Alle kan tilmelde sig Ciscos webinarer. 

Arbejder du med IT til dagligt, og er du ikke Cisco Meraki kunde i forvejen, modtager du en gratis Cisco Meraki access point (AP), samt en 3-årig cloud management licens efter deltagelse.

Tilmeld dig nedenstående Cisco webinar, og få en introduktion til cloud-managed IT. Webinaret, som er på dansk, giver en direkte demonstration af de spændende muligheder, som Meraki tilbyder.


Webinar: Dansk – Intro til Cloud-Managed IT

Tirsdag den 17. september kl. 13:00


Har du ikke mulighed for at deltage i webinaret, hjælper vi dig gerne med at finde et andet webinar. Kontakt os på telefon 7026 6900.

 

 
Jørgen Schwartz