TD-K sponsorerer tryk på BG Copenhagens spillertrøjer

 

Hos TD-K vil vi gerne støtte op om ungdomsarbejdet på sportsfronten. Holdsport giver et godt sammenhold og kan være med til at give børn og unge selvtillid. TD-K har derfor gladeligt sponsoreret tryk af BG Copenhagens spillertrøjer, hvilke var i brug under dette års Partille Cup i Sverige. 

Partille Cup er verdens største håndboldturnering for ungdomshold. Turneringen, som i år kunne fejre 50-års jubilæum, afholdes hvert år i juni måned i Göteborg. BG Copenhagen stillede op med to hold i kategorierne Girls 18 og Boys 18. Nedenfor ses de to hold til Partille Cup 2019 i spillertrøjer med tryk, sponsoreret af TD-K.

BG Copenhagens  Girls 18 . Foto tilhører BG Copenhagen.

BG Copenhagens Girls 18. Foto tilhører BG Copenhagen.

BG Copenhagens  Boys 18 . Foto tilhører BG Copenhagen.

BG Copenhagens Boys 18. Foto tilhører BG Copenhagen.

Økonomisk støtte til BG Copenhagen ungdomsspiller

Forud for årets Partille Cup valgte TD-K desuden at give økonomisk støtte til en ung spiller fra BG Copenhagen, som ellers ikke havde mulighed for at deltage i turneringen, ligesom resten af sine holdkammerater. 

 

”Alle unge skal have mulighed for deltage i fællesskabet, uanset økonomisk baggrund. Det vil vi gerne støtte op om hos TD-K, ligesom vi gerne vil støtte op om de gode oplevelser, som håndbold og andre sportsgrene kan give unge mennesker.” 

 – Johny Leed, Partner og salgsansvarlig hos TD-K

 

Vi ser frem til at støtte lignende projekter i fremtiden. 

 
Jørgen Schwartz