TD-K sponsorerer tryk på BG Copenhagens spillertrøjer

 

Hos TD-K vil vi gerne støtte op om ungdomsarbejdet på sportsfronten. Holdsport giver et godt sammenhold og kan være med til at give børn og unge selvtillid. TD-K har derfor gladeligt sponsoreret tryk af BG Copenhagens spillertrøjer, hvilke var i brug under dette års Partille Cup i Sverige. 

Partille Cup er verdens største håndboldturnering for ungdomshold. Turneringen, som i år kunne fejre 50-års jubilæum, afholdes hvert år i juni måned i Göteborg. BG Copenhagen stillede op med to hold i kategorierne Girls 18 og Boys 18. Nedenfor ses de to hold til Partille Cup 2019 i spillertrøjer med tryk, sponsoreret af TD-K.

BG Copenhagens Girls 18. Foto tilhører BG Copenhagen.

BG Copenhagens Girls 18. Foto tilhører BG Copenhagen.

BG Copenhagens Boys 18. Foto tilhører BG Copenhagen.

BG Copenhagens Boys 18. Foto tilhører BG Copenhagen.

Økonomisk støtte til BG Copenhagen ungdomsspiller

Forud for årets Partille Cup valgte TD-K desuden at give økonomisk støtte til en ung spiller fra BG Copenhagen, som ellers ikke havde mulighed for at deltage i turneringen, ligesom resten af sine holdkammerater. 

 

”Alle unge skal have mulighed for deltage i fællesskabet, uanset økonomisk baggrund. Det vil vi gerne støtte op om hos TD-K, ligesom vi gerne vil støtte op om de gode oplevelser, som håndbold og andre sportsgrene kan give unge mennesker.” 

 – Johny Leed, Partner og salgsansvarlig hos TD-K

 

Vi ser frem til at støtte lignende projekter i fremtiden.