TD-K får nyt hovedkontor

 

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at TD-K flytter hovedkontor fra den nuværende placering i Greve til nye og mere landlige omgivelser i Lille Skensved nordvest for Køge.  

 
Foto: Denne charmerende landejendom, skal danne rammen om TD-Ks nye hovedkontor.

Foto: Denne charmerende landejendom, skal danne rammen om TD-Ks nye hovedkontor.

 
 

”I starten af året købte vi en landejendom, som skal danne rammen om vores nye hovedkontor. Vi har længe været på udkig efter den helt rigtige ejendom, som havde mulighederne og den rigtige placering med optimale tilkørselsforhold. Det har vi fundet her i Lille Skensved. ” 

- Jørgen Schwartz, Adm. Direktør / Partner TD-K 

TD-K overtog nøglerne til ejendommen den 1. marts 2020, og nu står de nye lokaler klar til at blive indtaget. Det betyder også, at kontoret i Greve lukkes den 1. maj 2020. Vi vil fremover være at finde på adressen Rugbjergvej 10, 4623 Lille Skensved.

”Covid-19 har fyldt meget hos alle de seneste par måneder, og situationen har da også haft indflydelse på dette projekt. Derfor ser vi meget frem til at flytte ind i de nye lokaler, som endelig står klar til indflytning. Når tilstandene igen er normaliseret, holder vi selvfølgelig en ordentlig indvielse af det nye hovedkontor.”  

- Johny Leed, Direktør / Partner TD-K