Kom an hvis I tør! TD-K stiller med eget hold til YouSee Kollega-ligaens efterårsturnering

 
 

Hos TD-K tror vi på, at et stærkt sammenhold og et godt fællesskab på arbejdspladsen bidrager positivt til vores medarbejderes generelle trivsel og engagement i virksomheden. Sociale tiltag og arrangementer er således noget, vi prioriter højt hos TD-K.

Derfor er vi meget stolte over, at TD-K stiller med sit helt eget hold af medarbejdere til YouSee Kollega-ligaens efterårsturnering under YouSee eSportligaen. Vi skal dyste i CS:GO, og træningen er allerede ”skudt” i gang (til dem som ikke måtte vide det, så er CS er en forkortelse for Counter Strike, som er et populært skydespil).   

 
 

Fredag den 20. oktober holdt vores medarbejdere LAN-party på kontoret i Næstved, hvor der blev hygget med pizza, chips og energidrikke - og så blev der selvfølgelig trænet hele natten.

Første gang holdet er i aktion er allerede i dag onsdag den 27. oktober kl. 20:00, og ledelsen tror på en sikker sejr til TD-K. Kom så drenge, vi hepper på jer! 


Hvad enten det er fordi I skal game eller arbejde, så er det vigtigt med et stabilt og hurtigt internet. Skal vi gennemgå opsætningen af jeres netværk? Ring på telefon 70 26 69 00


 
Jørgen SchwartzTD-K A/S