TD-K indgår uddannelsesaftale med fem nye IT-elever fra ZBC

 
 
 
 

Vi har haft travlt hos TD-K i 2021 og afslutter året med at indgå hele fem nye uddannelsesaftaler med IT-elever fra ZBC Ringsted. To af vores nye elever, Andreas og Carlo, er allerede startet som henholdsvis IT-supporter og udvikler. I januar 2022 starter Jacob B. som IT-supporter og Marcus som netværks-supporter, og endeligt starter Jacob H. som udvikler til april. 

 

”Vi har det seneste år haft rigtig travlt i TD-K. Antallet af kunder vokser støt, ligesom behovet for dygtige medarbejdere. Dygtige IT-folk hænger ikke på træerne, og mange virksomheder har svært ved at rekruttere kvalificerede IT-professionelle. Vi ser det derfor som en god investering i fremtiden, at vi selv får muligheden for at uddanne vores medarbejdere – selvom det naturligvis også er en langsigtet beslutning.”  

Jørgen Schwartz, Adm. Direktør og partner i TD-K   

Også hos ZBC Ringsted er man glad for de nye uddannelsesaftaler. Praktikkonsulent Flemming Dan Nielsen fra ZBC fortæller: 

 

”Vi er utrolig stolte af at kunne levere IT-elever til TD-K igen og denne gang fem styks i alt. TD-K viser vejen for at IT-elever er en god investering – vi mærker en stor efterspørgsel på IT-elever fra virksomheder, som har svært ved at finde uddannede IT-konsulenter.” 

- Flemming Dan Nielsen, Praktikkonsulent ZBC

 

Velkommen ombord til vores fem nye IT-elever fra ZBC. Hos TD-K tror vi på, at man lærer mest ved at give og tage ansvar – også når man er elev. Vi ser frem til nogle gode og lærerige elevforløb. 

 
Jørgen SchwartzTD-K A/S