TD-K styrker sin bæredygtighedsstrategi med Ciscos Environmental Sustainability Specialization

I vores vedvarende bestræbelser på at reducere vores CO₂-aftryk og fremme cirkulær økonomi er vi glade for at meddele, at TD-K har opnået Ciscos miljøspecialisering, Environmental Sustainability Specialization.  

Denne specialisering er en vigtig milepæl for os, da den bekræfter vores dedikation til bæredygtighed og miljøvenlige tiltag. Som en virksomhed, der er engageret i at fremme miljøbevidste løsninger, er vi stolte af at kunne hjælpe vores kunder med at implementere bæredygtige IT-løsninger og samtidig bistå med ansvarlig afhændelse af brugt udstyr. 

”Mange af vores kunder deler vores og Ciscos fokus på at mindske miljøaftrykket. Derfor er vi glade for, at vi kan bidrage til at gøre en positiv forskel ved at tilbyde bæredygtige alternativer og skabe en mere ansvarlig IT-industri” udtaler Niels Vestergaard, kommerciel chef hos TD-K. 

Environmental Sustainability Specialization, som blev lanceret i 2022, har været en prioritet for TD-K, da bæredygtighed er en central del af både vores og vores kunders værdier og ambitioner. Vi er forpligtede til at fortsætte vores arbejde med at fremme miljøansvarlighed og levere løsninger, der bidrager til en grønnere fremtid. 

Vi er stolte over at være en del af Ciscos Environmental Sustainability Specialization, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med vores kunder for at skabe en mere bæredygtig verden. Sammen kan vi gøre en forskel! 

 
 
 
Jørgen Schwartz