Tag kontrol over jeres compliance

 

I dag er sikkerhed og overholdelse af standarder ikke længere valgfrie elementer i jeres virksomhedsstrategi. Med den konstant voksende kompleksitet af regulativer som GDPR og NIS2 er det afgørende at have en pålidelig partner ved jeres side. Vi forstår udfordringen ved at navigere gennem det komplekse landskab af krav og retningslinjer. TD-K Compliance Services er designet med netop dette for øje, og vi kan hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for vurdering, styring og dokumentation af overholdelse.  

Vi tilbyder en skræddersyet tilgang til rådgivning, grundige tekniske audits samt omfattende rapportering og dokumentation. Med vores online portal, TD-K Compliance Manager, får I overblik over jeres virksomheds overholdelsesstatus og ressourcer, ligesom jeres processer automatiseres og dokumentationsbyrden lettes.   

Nye regulativer på vej 

Nye regulativer, herunder bl.a. CER- og NIS2-direktivet er på vej og vil inden længe påvirke virksomheders måde at håndtere cybersikkerhed, kritisk infrastruktur, modstandsdygtighed og fysisk sikkerhed. Med TD-K Compliance Services er jeres virksomhed bedst muligt klædt på til at forstå og opfylde de kommende krav og sikre en effektiv overgang til den nye regulative virkelighed. 

 

"Sikkerhed og opfyldelse af standarder har udviklet sig til kritiske komponenter i moderne virksomhedsstrategier, ikke mindst med indførelsen af NIS2-direktivet. Vores Compliance Service spiller allerede en afgørende rolle i at hjælpe flere forsyningsvirksomheder med at navigere gennem kravene i NIS2, som træder i kraft til næste år. Hvis jeres virksomhed også er omfattet af NIS2, kan jeg kun anbefale at komme i gang med at blive compliant allerede nu,” siger Niels Vestergaard, kommerciel chef hos TD-K.  

Læs mere om vores Compliance Services på vores hjemmeside og kontakt os gerne for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe netop jer med at opnå fuld compliance. 

 
Jørgen SchwartzTD-K A/S