Vores to datateknikerelever er blevet udlært med 2 x 12 i huen

Stort tillykke til vores datateknikerelever Malte Zielinski og Nicklas Andersen, som begge er blevet udlært datateknikere med speciale i infrastruktur.

Foto: Partner og afdelingsleder Ibrahim Ramku ønsker Malte (t.h.) og Nicklas (t.v.) tillykke med de nye titler som datateknikere med speciale i infrastruktur samt de flotte 12-taller ved deres afsluttende svendeprøver. 

Både Malte og Nicklas har haft fast elevplads hos TD-K under hele deres femårige uddannelsesforløb. Hos TD-K tror vi på, at man lærer mest ved at give og tage ansvar – og dette gælder selvfølgelig også, når man er elev. Både Malte og Nicklas har således under deres elevtid udviklet et utrolig højt fagligt niveau gennem en masse praktisk erfaring. De har hver især udvist stort engagement og arbejdsomhed, hvilket også blev belønnet ved den afsluttende svendeprøve, hvor de begge fik topkarakteren 12. Godt gået drenge!  

Det har været en sand fornøjelse at have drengene med på vores netværksteam, og heldigvis fortsætter de begge i stillinger som IT-konsulenter inden for netværk og sikkerhed. Vi er selvfølgelig glade og stolte over at kunne fastholde to så stærke ressourcer i huset.  

 

Hele TD-K ønsker Malte og Nicklas stort tillykke med huerne og de flotte resultater.  

Jørgen Schwartz