TD-K er blevet gencertificeret som Cisco Premier Partner i Danmark

 

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at TD-K igen opfylder alle krav til Cisco Premier partnerskab, og dermed er blevet gencertificeret. For at opnå status som Cisco Premier Partner, har vi trænet og investeret i vores højt kvalificerede team, således at vi lever op til Ciscos standarder for netværkskompetence, service, support og kundetilfredshed.

 
TD-K_A_S_Premier_Certified_Partner_1_11_2019.jpg
 

”Som certificeret Premier Partner har vi et stærkt forhold til Cisco, herunder adgang til Ciscos omfattende vidensbank, som hjælper os med at sælge, levere og understøtte Cisco-løsninger. Det forpligter at være Cisco Premier Partner. Derfor arbejder vi konstant på at uddanne vores team af dygtige netværkskonsulenter, så vi hele tiden er på forkant med de nyeste Cisco-teknologier og kan levere de bedste løsninger til vores kunder.”  

Jørgen Schwartz, Adm. Direktør / Partner hos TD-K

Som certificeret Premier Partner, er TD-K unikt kvalificeret til at kunne installere, drive og optimere Cisco-løsninger. Vi tilbyder professionel support på jeres switching-, routing -, wireless- og sikkerhedsløsninger. Vi dækker også cloud-administrerede løsninger inklusive Meraki-produkter og support. Læs mere om vores netværksløsninger her og om vores sikkerhedsløsninger her.


Vil du vide mere om vores Cisco-løsninger? Ring på telefon 7026 6900

Du kan også få et indblik i hvordan vores Cisco-løsninger har hjulpet andre virksomheder i nedenstående kundecases.


 

 
Jørgen SchwartzTD-K A/S